Történelem

A DELTA cég csoport 1992 óta csak is kizárólag bejárati ajtók gyártásával foglalkozik. Működése elejétől a biztonsági ajtók és zárak gyártására szakosodott, melyet az évek során az építészet fejlődésével párhuzamosan, több szakággal bővített. Ennek köszönhetően ma a DELTA az európai építőipar egyik meghatározó biztonsági, tűz, hanggátló és energiatakarékos ajtó gyártója. Számunkra a termékfejlesztés és gyártás több, mint kihívás. Szenvedéllyel igyekszünk kielégíteni a felhasználók igényeit a lehető legalacsonyabb áron. Márkánk nem egy szimpla megkülönböztető jelzés, a DELTA termékeihez több, mint 20 éve nem csak Zbigniew Różycki alapító adja nevét, a minőséget Európa-szerte több száz alkalmazott és viszonteladó is biztosítja.

Magyarországi képviselet

A DELTA 2015-ben nyitotta meg magyarországi gyártói képviseletét. Számunkra nagyon fontos, hogy termékeink minősége és esztétikája mellett, vevőink professzionális felvilágosítást, szolgáltatást, illetve terméktámogatást kapjanak. Ajtó választásra és vásárlásra egy átlagos életben nem sokszor kerül sor, ezért kötelességünknek tartjuk a lehető legjobbat nyújtani Önöknek. Szeretettel várjuk Önt és családját törökbálinti bemutató termünkbe, ahol termékeink élőben is megtekinthetők, kipróbálhatók. Szakembereink megmutatják a stílusba zárt biztonságot, és segítenek kiválasztani a hosszú évekre szóló nyugalmat.

bookmark

Szakértelem

Cégünk termékfejlesztésre és kutatásra nem habozik pénzt és időt áldozni. Az esztétikus külső mellett, különös figyelmet áldozunk a legapróbb részletekre is. Néha egyes megoldásokon több évig dolgoznak szakembereink. Mérnökeink kreativitását és innovációját több tucat DELTA szabadalom bizonyítja. Több ország akkreditált laboratóriuma és kutatóintézete segíti fejlesztéseinket és ellenőrzi gyártásunk minőségét.

settings

Technológia

A jó ajtóhoz jó alapanyagok szükségesek. A DELTA termékfejlesztési, illetve beszerzési osztálya a világ legjobb beszállítói közül válogatnak. Azonban ezek az alapanyagok a DELTA sajátos receptje nélkül nem nyújtanának ilyen kiemelkedő eredményt. Ajtajaink az utolsó csavarig saját fejlesztésűek. A gyártás minőségét Európa egyik legfejlettebb gyártástechnológiája és gépparkja biztosítja. Ajtajaink amellett, hogy századmilliméter pontossággal gördülnek le a teljesen automatizált gyártósorainkról. A tervezés során szintén figyelünk arra, hogy a legmagasabb minőség mellett, az ajtó ára is a lehető legkedvezőbb legyen.

watch

Gyorsaság

A gyártás több műszakban zajlik. Cégünk több ezer kész ajtót tart raktárkészleten, hogy termékeink új tulajdonosai a lehető leghamarabb örülhessenek munkánk gyümölcsének. A gyors és sérülésmentes szállítást saját teherautó flottánk és hivatásos sofőrjeink biztosítják.